PET DATING

Cauta-i pereche animalutului tau!

Serviciile de pet dating au aparut ca urmare a solicitarilor clientilor nostri care doresc pereche pentru animalutul lor.

Ati ajuns unde trebuie. Prin serviciile Pet Dating, va ajutam sa gasiti perechea potrivita pentru animalutul dumneavoastra.
Procedura este simpla, tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati datele animalutului dumneavoastra si noi le vom tine afisate in salon. Cand cineva va dori sa ii aduca pereche animalutului dumneavoastra, noi va vom instiinta si va vom pune in legatura cu persoana respectiva. De asemenea puteti alege perechea pentru animalutul dumneavoastra si noi vom intermedia schimbul.

Sasha

” Buna! Numele meu este Sasha. ”

Kenzo

Buna! Numele meu este Kenzo. Sunt un Yorkshire Terrier, am 3 ani si pana acum nu am cunoscut nici o catelusa. Daca ma placi, contacteaza-ma prin intermediul Pet Groomer Salon sa ne cunoastem mai bine.

Spike

Buna! Numele este Spike. Sunt un gentleman englez tanar si puternic ce se afla in cautarea unei domnisoare simpatice cu care sa fac cei mai frumosi si dragalasi catei. Ca sa ne cunoastem mai bine, as vrea sa te invit la mine acasa intr-un weekend de vis in Poiana Brasov. Astfel, cat eu te rasfat pe tine, stapanii tai se pot bucura si ei de o mini vacanta. Abia astept sa ne cunoastem, sa ne jucam impreuna si sa iti arat cat de romantic sunt.

Yuji

Buna! Eu sunt Yuji, un Akita Inu tare cuminte, am 3 ani si 4 luni, provin din parinti campioni si am certificat Pedigree. Pana acum nu am cunoscut nici o fetita, dar daca ma placi ma poti contacta prin intermediul Pet Groomer Salon.