Servicii Salon Pet Groomer

Tip de servicii Pret
Tuns caine sub 10 Kg - Blana scurta 89 Lei
Tuns caine 10 - 25 Kg 109 Lei
Tuns caine 25 - 40 Kg 159 Lei
Tuns caine peste 41 Kg 229 Lei
*pentru cainii agresivi se achita, in plus, 50 Lei
Tip de servicii Pret
Descalcit 100 Lei / ora
Ras labute 20 Lei

Spalarea blanitei

Prima etapa include doua samponari hidratante, vitalizante sau in functie de starea sau culoarea blanitei. A doua etapa include balsamul ce confera blanitei un aspect sanatos si riguros. A treia etapa este tratamentul tip masca pentru par ce ofera un aspect hidratant si stralucitor indepartand nodurile. Toate produsele folosite in salon sunt non-iritante si cu pH 7.

Baie medicinala

Greutate Pret
sub 10 Kg 50 Lei / saptamana
*cu sampon natural pentru diverse afectiuni ale pielii

Coafat - Uscat, Periat si parfumat

Coafatul este un procedeu special care include, pe langa uscatul propriu-zis, si periatul, parfumatul, spray-urile speciale pentru volumul si luciul blanitei si nu in ultimul rand prinderea accesoriilor de par.

Tip de servicii Pret
Trimat / Stripping - sub 10 Kg (interval de max. 45 zile) 199 Lei
Stilizare 30 Lei

Taierea unghiilor

Ne taierea unghiilor poate afecta sanatatea animalutelor, unghiile se pot incolaci crescand in pernutele labutelor devenind extreme de dureroase, ducand pana la afectiuni de aplomb.

Tip de servicii Pret
Taiat unghii 10 Lei
Taiat unghii Gratuit - pentru clientii fideli

Curatarea si ingrijirea urechilor

Urechile necesita o ingrijire amanuntita macar o data la cateva saptamani. Cainii cu urechile care atarna dezvolta infectii, cu ar fi otita, mult mai des decat la cei cu urechile ridicate. Curatarea urechilor se efectuaza cu instrumente sterilizate in prealabil si cu solutii special destinate acestui serviciu.

Tip de servicii Pret
Curatat urechi 20 Lei
Curatat urechi - otita severa 40 Lei

Vidarea glandelor

In cazul in care glandele perianale nu sunt vidate la timp, secretiile se acumuleaza si se pot forma abcesele perianale, greu de tratat si foarte dureroase pentru caine. Astfel, pentru a preveni problemele, este necesara interventia unui specialist pentru vidarea "artificiala" a acestor glande.

Tip de servicii Pret
Vidare glande 25 Lei

Improspatarea respiratiei

Catelul tau are o respiratie urat mirositoare? Ei bine, Pet Groomer are solutia perfecta pentru respiratia si igiena dintilor catelusului tau.

Pet Paint

Vopsitul animalutelor a facut furori in America si mai ales in Japonia, unde micutele patrupede se mandresc cu cele mai spectaculoase modele. Acum poti trai exerienta si la Pet Groomer Salon. Am selectionat atent vopsele colorante semipermanente, de cea mai buna calitate, concentrate si cu putere mare de acoperire.

Tip de servicii Pret
Vopsit Mot 20 Lei
Vopsit Urechi 40 Lei
Vopsit Codita 30 Lei
Vopsit Botosei 60 Lei